Mijn naam is Paul Jaarsma. Ik ben al vele jaren werkzaam als kunstenaar met als specialiteit fijn schilderen .Ik ben tevens docent in schilderen en tekenen. Het was voor mij een aantal jaren geleden geen grote stap om het schilder canvas en schilder paneel te verruilen voor de menselijke huid. Het geduld en directe waarneming en de liefde om iets moois te creëren met mijn handen was immers al aanwezig. Sinds 3 jaar heb ik een eigen GGD goedgekeurde Tattoo Studio genaamd : "Nataraja". De studio ligt in een hele mooie relaxte omgeving. Tijdens het schilderen of Tattoeeren heb ik mijn focus en rust nodig. Daarom Tatoeëer ik alleen op afspraak. Als ik tatoeëer wil ik niet gestoord worden . Dus in mijn studio geen binnenlopende klanten tijdens de sessies. Ik heb alleen aandacht voor het werkstuk op jouw huid .

Tattoo keuze:

Wil je graag een tattoo maar twijfel je over het onderwerp dan help ik je graag met een definitieve keuze. Je kan altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken met mij. Een tattoo blijft een leven lang een permanent aanwezig  onderhuids. Voor de Maori is een Tattoo "nemen" een heilig ritueel en dus mits het bewust gebeurd een geschenk voor lichaam en geest. Ik help je graag bij jouw keuze.

Ontwerp:

Ik kan ook een ontwerp voor een klant maken en die is kosteloos als je van te voren al een afspraak gemaakt heb voor het zetten van een tattoo.

Medisch:

Als u een medische behandeling ondergaat vanwege ziekte en/of aandoening is het wenselijk advies te vragen bij uw huisarts of uw lichaam de actie van een tattoo laten zetten aan kan. Bij gebruik van bloedverdunners is het niet verstandig een tattoo te laten zetten. Vraag aan uw huisarts of u een aantal dagen mag stoppen met de bloedverdunners voor en na de tattoo sessie.

 

Prijzen:

Na een intake gesprek  spreek ik een prijs af met de klant. Als blijkt dat na een prijsafspraak de tattoo niet helemaal af is vanwege niet goed ingeschatte sessie van zowel de artist als de klant (wat pijn betreft), of als er problemen zijn met de huid wat betreft de opname van de inkt dan zijn de extra werkzaamheden op een later tijdstip kosteloos.

De prijs is ook afhankelijk van de gedetailleerdheid van de te zetten tattoo. Realistisch werk vergt veel tijd vanwege de verschillende toonwaarden van de schaduwpartijen en detaileering .Dat geld ook voor een realistisch kleuren Tattoo. Je kan ongeveer rekenen dat een tattoo ter grote van een open (gemiddelde) hand 600 euro kost. en zelfs meer als het erg veel details, en toonwaarden van schaduwen en kleuren   bevat.

Een cover Tattoo vraagt veel voorbereidend werk wat betreft de keuze van de nieuwe afbeelding. omdat de oude tattoo nog steeds een rol kan blijft spelen in het eind resultaat. Een oude tattoo die minder dekkende donkere/zwarte pigmenten bevat is makkelijker te coveren.

Tot slot: u bent welkom in mijn Studio.

Met vriendelijke groet,

Paul

Categories:

Tags:

Een sessie in de studio